Onze dienstverlening bestaat hoofdzakelijk uit software en advies op maat, websites en webwinkels.

Hieronder leest u er meer over. 

Software op maat

Bedrijfsprocessen automatiseren: het klinkt niet vanzelfsprekend, maar dat is het vaak wel. In nauw overleg met de klant zorgt FiloSoft namelijk voor software die helemaal op maat van specifieke bedrijfsbehoeften is gemaakt. Het doel ligt voor de hand: efficiënter werken, tijd besparen en de productiviteit verhogen. 

Website

FiloSoft maakt gebruik van CMS-systemen (Content Management System) als Wordpress, Joomla en Drupal. Hierdoor is het zelf beheren en inhoudelijk aanpassen van uw website een eenvoudige klus. Technische kennis is niet langer nodig: u past de site zélf aan wanneer u dit nodig acht. 

 

Webshop

U weigert de commerciële internetboot te missen? Als pientere ondernemer bent u immers al langer overtuigd van de mogelijkheden van online winkelen. Hoog tijd om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen: FiloSoft zorgt voor een veilige en gebruiksvriendelijke webshop op maat van uw onderneming! 

 

Advies

Een onderneming kan onmogelijk van álles op de hoogte zijn. Daarom is het soms beter om een beroep te doen op een ervaren specialist. Zo heeft u de handen vrij om te focussen op de kerntaken van uw bedrijf.

 

FiloSoft geeft advies inzake aankoop en gebruik van software en hardware. Bij gesprekken of onderhandelingen over informaticatoepassingen treden wij graag op als uw objectieve partner en adviesverlener. Daarnaast maken we een grondige analyse van de IT-problemen in uw onderneming en zorgen we voor doordachte - en vooral structurele - oplossingen.